Termografering

Termografisk billede af din ejendom

Få taget et termografisk billede af din bolig eller din bygning, så du kan få en korrekt isolering af din ejendom. Hos Nyttag-Isolering har vi stor erfaring med termografering af alle slags bygninger. Termografering er et slags røntgenbillede af bygningen, som giver et indblik i, hvor kulden kommer ind, eller hvor varmen siver ud. På den måde kan vi finde den bedste isoleringsløsning. Bedre isolering kan forbedre dit indeklima samt give besparelser på din varmeregning. Med en termografering kan vi også vurdere hvorvidt din bolig kan få problemer med skimmelsvamp.

Termografering kan altså kort sagt spore bl.a.:

  • Kuldebroer
  • Fugtige rum
  • Grobund for skimmelsvamp
  • Træk

Altid god service

Hos Nyttag-Isolering har vi mange års erfaring med termografi og isolering af bygninger. Derfor kan vi tilbyde dig en professionel oplevelse samt en god service. Når vi er ude for at lave en termografering, kan vi også tilbyde et uforpligtende tilbud på at isolere din bolig.

Læs mere om isolering her.

Kontakt os omkring en termografering

Har du spørgsmål til termografering, eller har du en mistanke om utæthed, så kontakt os på 60 80 03 28 eller på mail post@nyttag-isolering.dk. Vi kører med glæde ud til dig for at foretage en termografering af din bolig.